Ontdek onze arrangementen

Onze arrangementen

U krijgt een ontspannende hoofdmassage, gevolgd door een huidanalyse en een totale gelaatsverzorging. Uw gelaat wordt gereinigd, u krijgt een massage, masker, hand-en onderarmmassage, serum en dag-of nachtverzorging.

Gratis: reinigingsset bestaande uit reiniging en tonic 200ml, peeling en masker 5ml.

We starten met een welkomstmassage van de rug. Vervolgens krijgt u een hoofdhuidmassage en huidanalyse. Dit alles wordt gevolgd door een Payot gelaatsverzorging 'solution éclat glow' (reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, massage, masker, serum en dag-en nachtcrème).

Ook uw lichaam wordt verwend. De bodytreatment bestaat uit een lichaamspeeling en epilatie van de oksels en onderbenen.

We verzorgen ook de handen en voeten.
Gratis make-up op huwelijksdag.

We starten met een peeling van de rug gevolgt door een weldadidge hotstonemassage van de rug en een manuele rugmassage. Dankzij de gelaatsverzorging 'Parfaite Expérience' straalt u als nooit tevoren (huidanalyse, prelude, reiniging, microdermabrasie, gelaatsmassage, gold masker, hand- en onderarmmassage, serum en dag- of nachtcrème en ontzwellende en anti-aging eye-pads).

Bij aankoop van producten uit het gamma anti-time krijgt u eenmalig 15% korting.

We verwelkomen u met een anti-stress hoofdmassage. U krijgt een huidanalyse, rugmassage en gelaatsverzorging. De verzorging van het gelaat bestaat uit een reiniging, peeling, vochtafdrijvende oogmassage, Dr. Nadia Payot 42 bewegingen, eye-pads, masker, design lift, serum en dag- of nachtcrème.

Gratis: één zakje eye-pads voor thuisgebruik (ontzwellend, liftend, anti-time,...).
Een ideale behandeling na een drukke werkdag, avondje stappen, stress en vermoeidheid.

We starten met een lichaamspeeling om gifstoffen op de huid te verwijderend. Daarna geniet u van een heerlijk warme detox lichaamspakking met papaya-mango aroma en op basis van ontgiftende thee en cafeïne. Tot slot volgt er een plaatselijke afslankende 'Fatburn' massage.

Een behandeling van 60 minuten met voedend mueslimasker, handmassage, hoofd- schouder- en nekmassage op basis van Payot's grootste verwendproduct Elixir.
Gratis: oogverzorging met 'Design Lift'-patches voor een stralende blik.

Ons aanbod

Navigeer verder in ons uitgebreide gamma.

VERZORGINGEN

"Herstellen, kalmeren en versterken. Voor huiden die niets vedragen."
Dr. Payot Solution

Ontdek

ARRANGEMENTEN

"Laat je verwennen, gun jezelf een uniek moment met onze arrangementen!"
Inez Sauvillers

Ontdek

BEHANDELINGEN

"Ik heb lange tijd veel aandacht aan mijn lichaam besteed, voordat ik begreep dat ik aandacht aan mijn ziel moest besteden."
Dr. Nadia Payot - 1927

Ontdek