Onze arrangementen

U krijgt een ontspannende hoofdmassage, gevolgd door een huidanalyse en een totale gelaatsverzorging. Uw gelaat wordt gereinigd, u krijgt een massage, masker, hand-en onderarmmassage, serum en dag-of nachtverzorging.

Gratis: reinigingsset bestaande uit reiniging en tonic.

We starten met een welkomstmassage van de rug met hotstones. Vervolgens krijgt u een hoofdhuidmassage en huidanalyse. Dit alles wordt gevolgd door een gelaatsverzorging (reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, massage, masker, serum en dag-en nachtcrème).

Ook uw lichaam wordt verwend. De bodytreatment bestaat uit een kleine lichaamsmassage en epilatie van de oksels en onderbenen.

Miniverzorging van de handen en voeten.
Gratis make-up op huwelijksdag.

We starten met een peeling van de rug gevolgt door een weldadidge hotstonemassage van de rug en een manuele rugmassage. Dankzij de gelaatsverzorging straalt u als nooit tevoren (huidanalyse, prelude, reiniging, microdermabrasie, gelaatsmassage, aangepast masker, hand- en onderarmmassage, serum en dag- of nachtcrème en ontzwellende en anti-aging eye-pads).

Bij aankoop van producten uit het gamma anti-time krijgt u eenmalig 15% korting.

We verwelkomen u met een anti-stress hoofdmassage. U krijgt een huidanalyse, rugmassage en een kleine gelaatsverzorging. De verzorging van het gelaat bestaat uit een reiniging, peeling, vochtafdrijvende oogmassage, eye-pads, masker, design lift, serum en dag- of nachtcrème.

Een ideale behandeling na een drukke werkdag, avondje stappen, stress en vermoeidheid.

Ons aanbod

Navigeer verder in ons uitgebreide gamma.

VERZORGINGEN

"Herstellen, kalmeren en versterken. Voor huiden die niets vedragen."
Dr. Payot Solution

Ontdek

ARRANGEMENTEN

"Laat je verwennen, gun jezelf een uniek moment met onze arrangementen!"
Inez Sauvillers

Ontdek

BEHANDELINGEN

"Ik heb lange tijd veel aandacht aan mijn lichaam besteed, voordat ik begreep dat ik aandacht aan mijn ziel moest besteden."
Dr. Nadia Payot - 1927

Ontdek