Onze arrangementen

U krijgt een ontspannende hoofdmassage, gevolgd door een huidanalyse en een totale gelaatsverzorging. Uw gelaat wordt gereinigd, u krijgt een massage, masker, hand-en onderarmmassage, serum en dag-of nachtverzorging.

Gratis: reinigingsset bestaande uit reiniging en tonic.

We starten met een welkomstmassage van de rug met hotstones. Vervolgens krijgt u een hoofdhuidmassage en huidanalyse. Dit alles wordt gevolgd door een gelaatsverzorging (reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, massage, masker, serum en dag-en nachtcrème).

Ook uw lichaam wordt verwend. De bodytreatment bestaat uit een kleine lichaamsmassage en epilatie van de oksels en onderbenen.

Miniverzorging van de handen en voeten.
Gratis make-up op huwelijksdag.

We starten met een peeling van de rug gevolgt door een weldadidge hotstonemassage van de rug en een manuele rugmassage. Dankzij de gelaatsverzorging straalt u als nooit tevoren (huidanalyse, prelude, reiniging, microdermabrasie, gelaatsmassage, aangepast masker, hand- en onderarmmassage, serum en dag- of nachtcrème en ontzwellende en anti-aging eye-pads).

Bij aankoop van producten uit het gamma anti-time krijgt u eenmalig 15% korting.

We verwelkomen u met een anti-stress hoofdmassage. U krijgt een huidanalyse, rugmassage en een kleine gelaatsverzorging. De verzorging van het gelaat bestaat uit een reiniging, peeling, vochtafdrijvende oogmassage, eye-pads, masker, design lift, serum en dag- of nachtcrème.

Een ideale behandeling na een drukke werkdag, avondje stappen, stress en vermoeidheid.

Afspraak

Welkom

Wij bieden verzorgingen, arrangementen, behandelingen en niet-chirurgische esthetica aan. Elke dag staan we klaar om jullie te verwennen en te verzorgen.

Adres

Contacteer ons

Kasteelplein 21/1
2300 Turnhout

Tel: 0475 57 16 95 (Inez)
E-mail: info@versau.be