Ontdek onze verzorgingen

Onze DECLEOR verzorgingen

Aroma Discovery - 30 min. - 30,00 euro

Een 30 min durend gelaatsritueel voor het introduceren van aromatherapie met gebruik van een aangepast serum en vervolgens een Express masker voor een instant beauty effect.


Aroma teenager - 30 min - 30,00 euro
Detox voor een jeugdige huid.


Powernap ritual - 30 min. - 40,00 euro
Het gelaatsritueel dat de effecten van een goede nachtrust naboots. Uw huid wordt glad, glanzend en straalt.

Aromaplastie - 60 min. - 60,00 euro / 90 min. - 75,00 euro

Aromatische ritueel van het gezicht
Deze multi-actieve verzorgingsrituelen passen zich aan bij de aard van de huid. De essentie van deze verzorgingen: een 100 % natuurlijk masker dat het gezicht weer stralend maakt. Uw huid wordt glad, zacht en fluwelig. Geeft een aangenaam gevoel, voedt, ontspant. Multivitamineverzorging met 100 % natuurlijke bestanddelen o.a.: lijnzaad, tarwekiemen en zonnebloempitten. Een behandeling die onmisbaar is om uw huid in een perfect evenwicht te brengen, een essentieel welbehagen.

Producten worden aangepast aan uw huidtype

- zuiverend
- kalmerend
- eclat verhelderend
- voedend
- hydraterend
- stimulerend

met extra crèmemasker onder aromaplastie + 5,00 euro


Aromamassage spa relax lichaam
Brengt een gevoel van welzijn en ontspanning.
45 min. - 45,00 euro
60 min. - 55,00 euro
90 min. - 90,00 euro ( In combinatie met gelaat.)

Hydra Floral 60 min. - 60,00 euro / 90 min. - 75,00 euro
Hydraterende verzorging voor een stralende teint. 

Aroma Pureté- 90 min. - 70,00 euro
Een doelgerichte verzorging voor problemen bij de gemengde tot vette huid. Brengt de huid weer in balans, zuivert en verfijnt de huidstructuur. Met extracten van waterplanten en actieve essentiële oliën van ylang-ylang, geranium en rozmarijn. 

Intense Nutrition 90 min. - 75,00 euro
Voor een droge tot zelfs zeer droge huid. Voedt in de diepte, geeft een aangenaam gevoel en versoepelt de huid. 

Harmonie Calm Intense 60 min. - 60,00 euro / 90 min. - 75,00 euro
Verzacht, kalmeert en verstevigd zelfs de meest gevoelige, geïrriteerde huiden. 

White Bright Extreme  90 min. - 75,00 euro
Verhelderend en egaliseert de teint. 
Op basis van pure vitamine C en acaciabloemen die eens dosis vitaliteit en energie geven. De huid is stralend!

Aroma Lisse  90 min. - 80,00 euro
Voor elke behoefte van de huid en doelgerichte en bewezen huidverzorgingsoplossingen. Een 'tegengif' tegen rimpels op basis van mandarijntjes die boordevol energie zitten en de jeugdigheid van de huid beschermen en de weke cellen herstellen.  Prolagène lift 90 min. - 85,00 euro
Deze verzorging is effectief bij rimpels en het verlies van stevigheid. Het helpt bij het verstrakken van de gelaatscontouren en het verzachten van de rimpels. (40+) Liss âge excellence 90 min. - 85,00 euro
De complete anti-verouderingsverzorging voor een huid vanaf 50 jaar die specifieke noden heeft. De huid wordt zachter, soepeler en de contouren worden opnieuw gedefinieerd.

Onze CARITA verzorgingen

Hydratation des lagons - 60 min.
Verfrissende, hydraterende verzorging - Gedehydrateerde huid. Laat uw huid baden in de lagoonwateren van Polynesië! Deze sterk hydraterende verzorging ontspant de trekken en geeft energie aan uw huid. Deze straalt en licht op.

Douceur de coton - 60 min.
Verzachtende verzorging - Gevoelige huid. Laat u verleiden door deze ‘cocoon’- verzorging voor een extreme zachtheid. De teint is perfect egaal. De huid is gekalmeerd, is terug soepel, comfortabel en is beter beschermd tegen agressies.

Purete de Papaye - 60 min.
Matifiërende verzorging - Gemengde tot vette huid. Herontdek de frisheid van een matte en stralende teint. De huid is fris, gezond en straalt.

Eclat de cristal - 60 min.
Een oplichtende verzorging - Doffe huid. Herontdek een stralende huid! De huid schittert als een kristal en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. De teint is egaal, pigmentvlekjes vervagen..

Lift fermete - 60 min.
Energie- en volumegevende verzorging - Verslapte huid. Een vezorging voor een moment van puur plezier! De huid is ‘gelift’, verstevigd, de teint is fris en straalt.

Lisse suprême - 60 min.
Anti-rimpelbehandeling. Een volledige verzorging voor elke vrouw, voor elk type rimpel, met een sterk doeltreffend, professioneel masker en een doelgerichte dubbele massage.

Hydratation des lagons - 90 min.
Verfrissende, hydraterende verzorging - Gedehydrateerde huid. Laat uw huid baden in de lagoonwateren van Polynesië! Deze sterk hydraterende verzorging ontspant de trekken en geeft energie aan uw huid. Deze straalt en licht op.

Douceur de coton - 90 min.
Verzachtende verzorging - Gevoelige huid. Laat u verleiden door deze ‘cocoon’ verzorging voor een extreme zachtheid. De teint is perfect egaal. De huid is gekalmeerd, is terug soepel, comfortabel en is beter beschermd tegen agressies.

Purete de Papaye - 90 min.
Matifiërende verzorging - Gemengde tot vette huid. Herontdek de frisheid van een matte en stralende teint. De huid is fris, gezond en straalt.T

Eclat de Cristal - 90 min.
Een oplichtende verzorging - Doffe huid Herontdek een stralende huid! De huid schittert als een kristal en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. De teint is egaal, pigmentvlekjes vervagen.

Lift fermete - 105 min.
Lift fermete (1 verzorging 1u45 + 4 SESSIES CLE 1u) - 375,00 euro
Energie- en volumegevende verzorging - Verslapte huidT
Een verzorging voor een moment van puur plezier! De huid is ‘gelift’, verstevigd, de teint is fris en straalt.

Lisse suprême - 105 min.
Lisse suprême (1 verzorging 1u45 + 4 SESSIES CLE 1u) - 385,00 euro  22 Anti-rimpelbehandeling. Een volledige verzorging voor elke vrouw, voor elk type rimpel, met een sterk doeltreffend, professioneel masker en een doelgerichte dubbele massage.

Onze PAYOT verzorgingen

Solution Peau Nette - 45 min. - 40,00 euro
Expressverzorging voor een zachte gladde huid, dieptereiniging voor alle huidtypes. 

Relaxing care - 45 min. - 40,00 euro
Hierbij ligt de nadruk op welzijn. De beroemde Dr. Payot-massage zorgt voor een ontspanning van geest en huid.

Solution Eclat Flash - 45 min. - 40,00 euro
Ideaal voor een avondje uit. Fixeert de make-up. Werkt de doffe teint weg en geeft eclat, frisheid aan uw huid.

In combinatie met make-up - 60 min. - 60,00 euro


Hydra Experience
 - 60 min. - 60,00 euro
Een hydraterend verzorgingsritueel op basis van schuim met korenbloemblaadjes voor hernieuwde hydratatie, uitstraling en frisheid. 

Solution Peau Nette - 60 min. - 60,00 euro
De huid weer stralend maken, voor een nog gezondere huid. Een absolute must, deze reiniging van de huid met mineralen. Een kundige mix van masseren en natuurlijke werkstoffen, een masker met witte klei voor een huid die - bevrijd van zijn onzuiverheden - weer stralend fris wordt.

Solution éclat glow - 60 min. - 60,00 euro
Een doffe teint, weg ermee! Laat uw vale vermoeide huid verdwijnen. Het resultaat is een stralend gelaat. Speciaal aanbevolen voor gestresseerde huiden, rokers, ...

 Nutrio Solution - 60 min. - 60,00 euro
Ideale verzorging voor een droge en verzwakte huid. De romige mueslitextuur geeft de droge huid haar vitaliteit en comfort terug.  

Solution Puri - 90 min. - 70 euro
Verwijdert onzuiverheden en matteert de opperhuid. 
Een vleugje zuiverheid met essentiële munt om de huid te ontdoen van onzuiverheden en weer een egale, matte teint te geven. Na een microdermabrasie met sporenelementen om onzuiverheden af te voeren, gaat de behandeling verder met een zuiverende modelage en een masker met matterende klei. 

My Payot Experience - 90 min. - 70,00 euro
En verzorgende en verkwikkende cocktail van superfruit. Een uniek moment van ontspanning en energie, door de werking van het superfruit.
Goij-bessen: ze versterken het immuunsysteem en stimuleren de energie van de cellen.
Açai-bessen: ze stimuleren de bloedsomloop om de huid opnieuw te doen stralen. 

Solution Cica Expert - 75 min. - 70 euro
Geneeskrachtige behandeling voor extreem beschadigde huid, bv. na cosmetische ingrepen, peelings, laser, zonnebrand en brandwonden. Is een booster voor het eigen collageen, wondhelend door het Hyaluzonzuur.

Pure white Expérience - 90 min. - 75 euro
Deze behandeling op basis van verschillende extracten, oa vitamine C en rijst, verzorgt de huid, verheldert deze en laat ze stralen. Al na enkele behandelingen heeft deze verzorging een positief effect op de pigmentvlekken.

Solution Techni Liss - 90 min. - 80,00 euro
Het 'nieuwe huid' - effect. Een complete behandeling met een professionele AHA peeling en een evenwichtherstellend en rimpelopvullend masker.

Solution Ultra Lift - 90 min. - 80,00 euro
Een high tech anti-aging behandeling voor iedereen die op zoek is naar een express lifting of meer volume wenst zonder injecties. Zeer geschikt eveneens voor een avondje uit. 

Ritueel Intense Hydratatie - 95 min. - 85,00 euro
Voor alle huidtypes die behoefte hebben aan een intens vochtbad. Geeft de huid haar veerkracht terug, liftend en opspannend effect.

Parfaite Experience - 90 min. - 85,00 euro
De VIP-behandeling, de ideale combinatie van absolute ontspanning en een schoonheidsbehandeling. Rimpels, huidverslapping, een onaangenaam aanvoelende huid en verlies van de stralende teint worden behandeld met een ophelderende peeling en masker met goud deeltjes. 

Ook in kuurvorm mogelijk. Gelieve hiernaar te vragen. Dit zijn 6 behandelingen op 6 weken voor 330,00 euro.

Onze andere verzorgingen

Huidverjongingsbehandelingen zijn behandelingen die de gevolgen van huidveroudering omkeren, ze doen de huid er jonger en frisser uitzien.

Micro-derma brasie - 60 min. 85,00 euro
Dit is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen, de dode huidcellen verwijderd worden. Ideaal voor de behandeling van littekens en hyper-pigmentatie. De aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen wordt ook gestimuleerd. De rimpeltjes, verlies van elasticiteit en beschadigingen door uv-straling kunnen zeer goed behandeld worden.

Micro-derma brasie met Lpg lift massage - 90 min. - 120,00 euro
In kuurvorm (4) - 100,00 euro per behandeling

Micro-derma brasie met anti-aging gelaatsverzorging - 90 min. 115,00 euro

Ergolift by Endermolift TM

Endermolift - 30 min. 60,00 euro / 20 min. 40,00 euro

ʻPER ZONEʼ - 10 min. 20,00 euro
 10 behandelingen + 1 gratis
15 behandelingen + 2 gratis

Geef een zone naar keuze een snelle en erg doeltreffende behandeling.
Frontale zone / Wallen en zakjes
Anti-rimpels / Zone rondom de mond
Gezicht / Dubbele kin / Hals en Décolleté / Buste / Handen

Endermolift Anti-Age vollere huid - 30 min. 60,00 euro
Voor een gelaat met neiging tot inzakken

Verdichtend effect voor meer natuurlijk volume
Verdubbelt de automatische hydratatie van de huid
Maakt rimpels en kraaienpootjes gladder

Endermolift Anti-Age Dichtheid - 30 min 60,00 euro
Voor een gelaat met neiging tot verslapping

Verstevigt voor een natuurlijk liftingeffect
Versoepelt de huid voor betere bescherming
Remt de afbraak van collageen

Endermolift Anti-Age Verfijning - 30 min 60,00 euro
Voor een gelaat met neiging tot verdikking

Activeert de natuurlijkelipolyse voor meer verfijning
Verwijdert toxines voor meer glans
Laat de huidporiën samentrekken

Endermolift Détox - 20 min. 40,00 euro
Ideaal om na feestjes of jetlag sporen van vermoeidheid weg te wissen
Zuiverende ontgifting en drainage Harmoniseert de volumes Verzacht korrelige huid

Endermolift Glans  -15 min 30,00 euro
Grimeurs van de echte sterren gebruiken deze ‘flashbehandeling’ voor speciale gelegenheden Glans verkrijgen in alle zachtheid Verdubbelt de lichtweerkaatsing door de huid Uniforme teint

Endermolift Anti-Age Verfijning - 30 min 60,00 euro
Voor een gelaat met neiging tot verdikking Activeert de natuurlijke lipolyse voor meer verfijning Verwijdert toxines voor meer glans Laat de huidporiën samentrekken

Endermolift met gelaatsverzorging - 105 min. vanaf 95,00 euro
Endermolift met anti-agingverzorging - 105 min. vanaf 110,00 euro

Endermolift met fruitzuur peeling en collageen vlies - 105 min. vanaf 135,00 euro

Optimale Eclat - 60 min. - 60,00 euro
Reinigende en hydraterende verzorging specifiek voor de man.

Ritueel Opti-male - 75 min. - 70,00 euro
Speciaal ontwikkelt voor de huid van de man. Reinigt, zuivert, ontgift, werkt in op de microcirculatie en gaat huidveroudering tegen.

Optimale pakking en peeling - 60 min. - 60,00 euro
Ontspannend en herbronnend voor geest en lichaam. Reborn body and mind.

Optimale peeling en massage - 75 min. - 80,00 euro
Verwijdert alle dode huidcellen. Verzorgd de huid en alle spanning in de spieren verdwijnt.

Soin Energisant Intense - 75 min. - 65,00 euro
Zuiveren, ontgiften en zich herbronnen. 

Energie Express - 30 min. - 35,00 euro
Ontgiften, verfrissen en geeft energie.

Ons aanbod

Navigeer verder in ons uitgebreide gamma.

VERZORGINGEN

"Herstellen, kalmeren en versterken. Voor huiden die niets vedragen."
Dr. Payot Solution

Ontdek

ARRANGEMENTEN

"Laat je verwennen, gun jezelf een uniek moment met onze arrangementen!"
Inez Sauvillers

Ontdek

BEHANDELINGEN

"Ik heb lange tijd veel aandacht aan mijn lichaam besteed, voordat ik begreep dat ik aandacht aan mijn ziel moest besteden."
Dr. Nadia Payot - 1927

Ontdek